14 m3 los gestort

14 m3 los gestort ophoogzand los gestort of geleverd in een container

Schoon/ zuiver ophoogzand
Zeer geschikt als ondergrond voor je straatwerk
Los gestort of levering in container
459.00 incl. btw
Direct bestellen
14 m3 los gestort

14 m3 los gestort ophoogzand los gestort of geleverd in een container

459.00 incl. btw
Direct bestellen

Ophoogzand is een product dat in de meeste gevallen gebruikt wordt als ondergrond voor een weg of pad. De reden dat ophoogzand hiervoor zo’n populaire grondstof is, is de mate waarop het ophoogzand grond- en regenwater draineert. Voor ophoogzand kun je uitstekend terecht bij een specialist als Praxis-kluscontainer.nl. Wij staan niet alleen voor je klaar bij de verhuur van diverse soorten containers, maar ook bij het leveren van grondstoffen.

Algemene informatie over ons ophoogzand

Of je nu de tuin wilt verhogen, toe bent aan een nieuwe oprit of gewoon extra zand nodig hebt; bij Praxis-kluscontainer.nl regelen wij het graag voor je. Wij leveren ons ophoogzand ‘losgestort’, wat betekent dat het ophoogzand bij jou op locatie gestort zal worden uit een container. Ook kunnen wij het ophoogzand leveren in een container. Als de container leeg gemaakt is, kun je ons bellen en zullen wij de container weer leeg ophalen. Om in grote lijnen te bepalen welke hoeveelheid ophoogzand je nodig hebt kun je de volgende formule aanhouden: LxBxHx1.3. Deze laatste factor dient ervoor dat je ook na het inklinken de juiste hoeveelheid zand hebt. Maar dat is niet het enige! Voor extra stevigheid van een weg of pad raden wij aan om onder het ophoogzand een laag gebroken puin aan te brengen, dit zorgt voor de juiste stabiliteit aan de ondergrond. Ook dit gebroken puin kan Praxis-kluscontainer.nl leveren. 

Combinatie levering ophoogzand container

Ben je op zoek naar ophoogzand maar zou je daarbij ook graag een container huren? Profiteer dan van onze transport-combinatie korting. Bij Praxis-kluscontainer.nl kun je diverse soorten containers huren. Zo kun je kiezen voor de afvalcontainer of rolcontainer, maar het is het ook mogelijk een opslagcontainer te huren. Vragen? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0900-0170.

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!