• Pin, Contant, Ideal, Creditcard

  • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

  • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

  • Deskundige klantenservice 0900-0170

10 ft opslagcontainer

10 ft opslagcontainer 8 weken

Nette en waterdichte opslagcontainers
Flexibele huur
All-in prijzen
564.00 incl. btw
Direct bestellen

Het gemakkelijke bestelproces van de specialist

Besluit je een 10ft opslagcontainer te bestellen bij Praxis-kluscontainer.nl? Dan kom je nooit voor verrassingen te staan. Bestellen kan gemakkelijk via onze website of telefonisch. Als betrouwbare partner kunnen wij je verzekeren van een zeer snelle levering tegen een vaste all-in prijs. Betalen kan gemakkelijk en veilig met iDEAL, creditcard of pin, maar natuurlijk ook gewoon contant. Heb je toch nog vragen over het bestelproces of wil je meer informatie over het huren van een opslagcontainer? Voor al je vragen over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Dat doe je door te bellen naar het telefoonnummer 0900-0170.

Aflevering van de container

Wanneer je ervoor kiest een opslagcontainer, zoals de 10ft opslagcontainer, te huren bij Praxis-kluscontainer.nl, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij je wordt afgeleverd. Wij adviseren je wel om thuis te zijn wanneer we de container plaatsen. We kunnen je altijd een half uur voordat we langskomen bellen, zodat je weet waneer we er aan komen. Daarnaast adviseren wij je altijd van tevoren uit te zoeken of een vergunning nodig is. In 99 van de 100 gevallen is dit echter helemaal niet nodig! Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

Hulp nodig?

Vragen of bestellen?

Container huren door héél Nederland

Voor elke afvalsoort een container

Stel: je gaat je huis verbouwen, een andere vloer leggen of er komt een nieuwe badkamer. Dan is het huren van een container een hele slimme keus. Zodra je weet hoe groot je container moet zijn, is het ook heel verstandig te onderzoeken voor welke afvalsoort je er een nodig hebt. Zo voorkom je onnodige kosten, want het is allemaal al duur genoeg. Op de website kun je gemakkelijk zien wat er wel en niet in de containers mag. Ook kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. En mocht je dan toch nog twijfelen: ons deskundige team zit elke werkdag vanaf 8.00 uur klaar!

Opslagcontainers bij Praxis-kluscontainer.nl!

Voorjaar betekent opruimen! Dus het kan zomaar zo zijn dat je thuis of binnen je bedrijf bezig bent met ‘de grote schoonmaak’. Of misschien zit je wel midden in een verhuizing? Denk dan eens aan het huren van een opslagcontainer. Ze zijn er in 2 maten (10 en 20 ft) en speciaal gemaakt om je -tijdelijk- van aanvullende opslagruimte te voorzien. En dat lekker dichtbij op eigen terrein. Onze schone, wind- én waterdichte containers worden geleverd met een veiligheidsslot zodat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Kun jij met een gerust hart verder.

Levering in heel Nederland

Bij Praxis-kluscontainer beperken we ons niet tot het leveren in één of enkele regio’s. Bij ons kun je in heel Nederland een container huren. En: vandaag besteld, is vaak de volgende dag al op de stoep! Of het nu om het renoveren van je slaapkamer, het aanleggen van de voortuin of het slopen van een zolder gaat; tot 8 weken kun je (of langer mocht dat nodig zijn), variërend in grootte van 3 m3 tot 40 m3, een container huren. Er zit altijd wel een formaat bij die perfect past bij jouw klus. Check snel welke containers er beschikbaar zijn in je woonplaats en laat het klussen maar beginnen!